Kako do enostavne in varne rezervacije?

  • kliknite zavihek doživi Slovenijo
  • Izberite regijo
  • izberite željene datume bivanja
  • vnesite število oseb
  • lahko vnesete tudi dodatne filtre (hišni ljubljenčki, savna,...)
  • kliknite na velik oranžen gumb "išči po izbranih kriterijih"


SISTEM VAM PONUDI PROSTE NASTANITVE izberite (kliknite na fotografijo) objekt, ki vas zanima kliknite na moder gumb "rezerviraj enoto" izpolnite obrazec za rezervacijo (pripravite tudi kreditno kartico).
 

Lahko nas tudi pokličete


V vsakem primeru pa nas lahko tudi pokličete na 07 29 27 300, ali pišete na info.si@direct-booker.si in vam pomagamo opraviti rezervacijo.
07 292 73 00
info.si@direct-booker.com
Sodelujte z nami

Sodelujte z nami

Sodelujte z nami

Digitalni turizem d.o.o. je imetnik franšize blagovne znamke Direct Booker in ponudnik IT rešitev za upravljanje z nastanitvami Booker Tools

Na slovenskem trgu smo prisotni 3 leta, sodelujemo s 142 partnerji oziroma upravljamo s 614 enotami po celotni Sloveniji. Povezujemo lastnike nastanitev s spletnimi prodajnimi kanali kot so Booking, Expedia, Airbnb. Naša ključna vloga je svetovanje za boljšo prodajo (on line prodajniki), spletna recepcija (on line recepcija) vse dni v letu med 8-22h in svetovanje pri uporabi IT orodja Booker Tools. 

Visoki varnostni standardi

Rezervacije so varne, izmenjava podatkov zagotovljena po najvišjih varnostnih standardih. Izboljšanje prodaje in povečanje dobička, časovna razbremenitev lastnikov nastanitev pa le nekaj dejstev, ki izhajajo iz sodelovanja z nami. Naša provizija je vezana samo na realizirano prodajo, brez skritih stroškov ali drobnega tiska. Zato si z lastniki nastanitev delimo isti cilj- čim večkrat prodati po čim višji ceni!

Visoka tehnologija

Booker Tools je srce poslovnega modela Direct Booker, natančneje orodje za upravljanje z nastanitvami, channel manager, booking engine, hkrati pa ima integrirane rešitve za direktno prijavo gostov na AJPES / eTurizem in izdajo računov gostov ter direktno davčno potrjevanje le teh.
Booker Tools deluje v oblaku in ne potrebuje nameščanja na naprave, dostopen pa je iz mobilnih naprav in klasičnih računalnikov.

Preverjeni partnerji, prodajna in poprodajna podpora.