Kako do enostavne in varne rezervacije?

  • kliknite zavihek doživi Slovenijo
  • Izberite regijo
  • izberite željene datume bivanja
  • vnesite število oseb
  • lahko vnesete tudi dodatne filtre (hišni ljubljenčki, savna,...)
  • kliknite na velik oranžen gumb "išči po izbranih kriterijih"


SISTEM VAM PONUDI PROSTE NASTANITVE izberite (kliknite na fotografijo) objekt, ki vas zanima kliknite na moder gumb "rezerviraj enoto" izpolnite obrazec za rezervacijo (pripravite tudi kreditno kartico).
 

Lahko nas tudi pokličete


V vsakem primeru pa nas lahko tudi pokličete na 07 29 27 300, ali pišete na info.si@direct-booker.si in vam pomagamo opraviti rezervacijo.

Varovanje podatkov GDPR

Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

Lastnik in upravljalec spletnega mesta

  • Naziv podjetja: DIGITALNI TURIZEM D.O.O.
  • Sedež: Obrtna ulica 5, 8250 Brežice
  • Telefon: 07 292 73 00
  • E-naslov: info.si@direct-booker.com
Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, kadar vi to omogočite, kar se lahko zgodi takrat, ko:
  • oddate spletni obrazec
  • se registrirate (naredite uporabniški račun)
  • opravite nakup (uspešno oddate naročilo)
  • se naročite na naše e-novice
Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani.

Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami.

V kolikor ste prostovoljno označili, da vas lahko obveščamo o novostih v našem podjetju, si pridružujemo pravico, da vam občasno pošljemo aktualno vsebino po e-pošti, SMS-u ali navadni pošti.

Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca, ti podatki so lahko:
  • Ime, priimek, e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka oziroma drug podatek, ki ga vpišete v obrazec.
Kateri so ti podatki so odvisni obrazca (povpraševanje, registracija, splošna informacija, …).

Analiza obiskanosti spletnega mesta

Za analiziranje podatkov o obiskanosti spletnega mesta uporabljamo sledeča orodja:
  • Google Analytics
  • Google Webmaster
  • Facebook analitična orodja
Pridobljenih osebnih podatkov (uporabniški račun, oddaja naročila, povpraševanje), ne uporabljamo pri analiziranju obiskanosti spletnega mesta. 

Kako dolgo hranimo podatke?

Vaše podatke bomo hranili vse do vašega preklica.

Pravica do informacije in umik soglasja

Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov, ali po navadni pošti na sedež podjetja, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu.

Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e- naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja.

Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15 delovnih dni.