Pokličite nas
07 292 73 00

Košarica

Delovni čas
08:00 - 16:00 in 18:00 - 20:00
Pokličite nas
07 292 73 00
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Amel Alibašić (Mediteran Homes in Terme Čatež)

Digitalni turizem je idealen partner, saj nam je z njihovim IT sistemom, prodajno službo in klicnim centrom pomagal optimizirati stroške poslovanja. IT sistem BookerTools je zanesljiv, pregleden, omogoča hitro  upravljanje z rezervacijami, izdajo računov in prijavo gostov. Vseskozi imamo jasno sliko nad obsegom prodaje in stroški. Ekipa je vrhunska - izpostavil bi njihovo prilagodljivost, ažurnost in improvizacijske sposobnosti!

Jernej Suša (Apartments Jernej)

Z ekipo Digitalni turizem sodelujem eno leto, prodajo smo skupaj dvignili daleč nad pričakovanji v teh zahtevnih časih. Komplet poslovanje vodim iz sistema Booker Tools, večinoma iz verzije prilagojene za telefon.  Pregledno, učinkovito in enostavno. Najbolj pa cenim njihovo pomoč pri postavitvi prodajne politike in komunikacijo z gosti.

Bojan Kostevc (KB-VIN d.o.o. ; Pension Leški dvor)

Izpostavil bi prilagodljivost sistema BookerTools, ki ga uporabljamo pri poslovanju. Odkar sodelujemo z njimi, so implementirali kar nekaj naših idej in odpravili pomanjkljivosti, ki smo jih zaznali. Veliko mi pomeni tudi varnost rezervacij, saj namesto mene opravljajo predavtorizacije in pobirajo varščine. Razbremenili so tudi mojo gostinsko ekipo neskončne komunikacije z gosti do njihovega prihoda.

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×